Vägen till ett bättre liv - Del 5

Hon älskade säkert henne precis lika mycket som mig, men på ett helt annat sätt.

Även om det var väldigt svårt för mig att se min egen mamma i den hemska situation mina ord hade försatt henne i så kunde jag inte neka att det var värt det. Jag hade fått ett nytt liv, om man nu kunde kalla det så, på köpet. Jag hade lämnat mitt söndertrasade liv på jorden. Gått vidare helt enkelt, och jag ville absolut inte komma tillbaka.
Det enda som fanns i mitt sikte just nu var att få möta min systers blick igen. Få låta mig, falla rätt in i de djupt bruna ögonen som så många gånger tröstat mig. Men även om jag inte nått det målet än så hade jag börjat om på nytt. Denna gång var min omgivning ljus och glädjefylld. Och inte med vilken glädje som helst, utan äkta glädje. Inte den falska och påklistrade glädje som jag gång på gång visat upp för mina föräldrar. Inte den som de så många gånger svalt med hull och hår, lyckligt ovetande om vad jag hade för bubblande känslor inom mig.
När jag väl vaknade morgonen kändes det som om jag inte sovit överhuvudtaget, men egentligen så visste jag inte om man sov på samma sätt som man gjorde i det verkliga livet. Här kanske man bara föll in i någon sorts dvala för att uppleva saker som utspelade sig omkring min familj. Helt plötsligt kände jag en svag vind och inom mig var det en känsla som sade mig att jag borde gå ut i det stora vita rummet. Så sagt och gjort, med lätta steg gick jag ut i rummet och ställde mig vid ett av de stora fönstren. Ännu en vindpust slog emot mitt ansikte. Jag vände mig om och stod då ansikte mot ansikte med en okänd kvinna. Ett lätt ljussken och det gjorde mig väldigt fundersam, men jag han inte tänka över det mer förrän hon öppnade munnen och började tala:
”Kära Simone, jag är änglarnas budbärare Ellelie. De har hört dina böner och kommer föra dig till din syster inom en snar framtid. Men. Jag måste ge dig ett varningens finger. Alicia är inne i en mycket skör period just nu. För många överväldigande känslor kan få henne att falla in i en sömn som man inte kan väcka henne ur. Så du måste vara försiktig. Mycket försiktig!


RSS 2.0